Click & Collect: HĂ€mtas efter 4 timmar och inom 5 dagar.

Sekretess- och cookiepolicy

 

Vad Àr coockies?

Cookies Àr smÄ textfiler som lagras pÄ din dator, smartphone eller surfplatta första gÄngen du besöker en webbsida sÄ att den kan kÀnna igen din enhet nÀsta gÄng du besöker webbsidan.

Det finns tvÄ typer av cookies:

1. Sessionscookies raderas sÄ fort du lÀmnar en webbsida.

2. Permanenta cookies sparas pÄ din dator, smartphone eller surfplatta med ett förutbestÀmt utgÄngsdatum.

Cookies utgör inte ett hot mot din dator, smartphone eller surfplatta (till exempel i form av virus) och cookies kan inte komma Ät programmen pÄ din dator.

AnvÀndning av cookies

Endast Envii ApS anvÀnder den samlade informationen. Tredje part (tekniska partners) har tillgÄng till informationen i den utstrÀckning som Àr nödvÀndig för att driva tjÀnsten.

Vi anvÀnder cookies till::

- FörbÀttra webbplatsen och utnyttja webbplatsens tjÀnster fullt ut

- IgenkÀnna anvÀndare frÄn gÄng till gÄng

- MÀta trafik och försÀljning pÄ envii.com

- Analysera utbud, service etc.

- Reklam

- AnvÀndarinstÀllningar

- Sociala medier

Om du inte vill acceptera cookies kan du stÀlla in din webblÀsare för att automatiskt avvisa cookies eller ge dig notiser nÀr en webbplats begÀr att lagra cookies. Se nedan hur du raderar cookies.

Hur man undviker cookies

Om du inte vill tillÄta cookies kan du avvisa dem genom att Àndra relevanta instÀllningar i din webblÀsare. Om du inte vill ta emot cookies frÄn envii.com kan du vÀlja bort cookies frÄn de flesta nya webblÀsare.

 

Följande cookies anvÀnds pÄ envii.com:

 

Sekretesspolicy

Vi Àr engagerade i att skydda vÄra kunders integritet och sÀkerhet och de som besöker vÄr webbplats. Vi Àr alla kunder sjÀlva, sÄ vi vet hur viktigt det Àr att hÄlla informationen i sÀkerhet. PÄ den hÀr sidan hittar du information om vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den.

1. Vem ansvarar för dina upplysningar?

Ansvarig för att behandla din personliga information:

Envii ApS
Ryesgade 19A
2200 Köpenhamn N

CVR.no. 27981135

Kontakta vÄr kundservice hÀr.

2. Vad anvÀnds dina upplysningar till?

Vi behandlar din personliga information för följande ÀndamÄl:

- Leverans av avtalade tjÀnster och varor.

- Att kommunicera med dig i samband med leveransen av vÄra tjÀnster.

- Individuell marknadsföring: Leverera skrÀddarsydda erbjudanden och tjÀnster utifrÄn dina personliga behov och önskemÄl.

- Studier, statistik och analyser för att förbÀttra vÄra produkter och tjÀnster..

- I samband med eventuella rÀttsliga pÄstÄenden

- Observera att utlÀmnande av personuppgifter kan vara ett avtalsenligt krav. I dessa situationer kommer vi att erbjuda dig vÄra produkter och tjÀnster om du inte ger oss nödvÀndig information.

3. Vilken information samlar vi in om dig?

Vi behandlar endast information om dig för de ÀndamÄl som nÀmns i punkt 2.

Omfattningen av den information som behandlas kommer att begrÀnsas till vad som Àr nödvÀndigt för att uppnÄ detta syfte.

Vi samlar in följande kategorier av information om dig:

AllmÀn information:

- AllmÀn kontaktinformation (t.ex. namn, e-mail, telefonnummer och adress)

- Kön och Älder

- Bilder

- Geografisk plats

- Betalningsinformation

- Köphistorik

- Cookie-information

- IP-addres

- Information som ges i samband med eventuella klagomÄl

4. Hur samlar vi in data om dig?

De uppgifter vi behandlar om dig kommer vanligtvis att samlas in direkt frÄn dig. Vi kan behandla information om dig som samlats in frÄn tredje part, till exempel:

- Online kÀllor som sociala medier (t.ex. Instagram och Facebook)

- VĂ„ra partners.

- Om vi behandlar information om dig som samlats in frÄn tredje part, skickar vi ett meddelande som innehÄller kontaktuppgifter för den registeransvarige, syftet med behandlingen, den rÀttsliga grunden, de berörda kategorierna av personuppgifter etc.

5. PĂ„ vilken grund behandlar vi dina personuppgifter?

VÄr behandling av personuppgifter bygger alltid pÄ en rÀttslig grund. Vi kan behandla din personliga information pÄ följande sÀtt:

- Ditt uttryckliga samtycke

- Behandlingen Àr nödvÀndig för att uppfylla ett avtal som du Àr part i eller att vidta ÄtgÀrder som vidtas pÄ din förfrÄgan före ingÄendet av ett avtal.

- Behandlingen Àr nödvÀndig för att uppfylla en juridisk skyldighet som Envii ApS ÄlÀgger.

- Behandlingen Àr nödvÀndig för Envii ApS eller en tredje part för att driva ett legitimt intresse. Legitima intressen kan vara:

- Kontinuerlig förbÀttring av produkter, tjÀnster, shoppingupplevelser och teknik.

- Att kommunicera med dig enligt dina önskemÄl.

6. Vem kan vi dela din information med?

Vi kan dela information om dig med:

- VÄra leverantörer.

- VÄra partners och internt i företaget.

- Analys- och segmenteringsplattformar som Google Analytics eller Facebook Business Manager.

- Offentliga myndigheter om det krÀvs enligt lag.

- Varningsregister som identifierar riskabla transaktioner i syfte att bekÀmpa (organiserat) onlinebedrÀgerier.

- Om vi delar information om dig med tredje part för marknadsföringsÀndamÄl, delar vi bara den allmÀnna informationen du har angett pÄ din profil pÄ envii.com.

7. Hur lÀnge kommer vi att behÄlla informationen om dig?

Envii ApS raderar fortlöpande information om inaktiva kunder och lagrar endast din information om de Àr nödvÀndiga för att uppfylla det syfte som de ursprungligen samlades in.

8. Vilka sÀkerhetsÄtgÀrder har vi vidtagit?

PÄ Envii ApS gör vi vÄrt bÀsta för att skydda din personliga information. Vi skyddar dina personuppgifter genom tekniska och organisatoriska sÀkerhetsÄtgÀrder för att skydda dem mot obehörig Ätkomst, manipulation, förstörelse och borttagning eller förlust av information.

9. Vilka rÀttigheter har du?

Som kund hos Envii ApS har du frihet att utöva följande rÀttigheter:

- FÄ insikt i din information pÄ envii.com och fÄ informationen redigerad

- Ta bort din information

- Dataportabilitet, dvs du har rÀtt att pÄ begÀran fÄ den information du har lÀmnat till Envii ApS i ett strukturerat, vanligt och maskinlÀsbart format

- Möjlighet att Äterkalla ditt samtycke

    - Utövandet av dina rÀttigheter kan vara föremÄl för villkor och begrÀnsningar och kommer i hög grad att bero pÄ den specifika behandlingssituationen.

    - Som kund hos Envii ApS kan du nÀr som helst ha rÀtt att inspektera och korrigera din information och att Äterkalla ditt samtycke till behandlingen av dina personuppgifter. Du begÀr nÀr som helst att dina personuppgifter pÄ Envii ApS raderas. Din information kommer att raderas pÄ din förfrÄgan om nÄgot av följande kriterier gÀller:

    - Du Ă„terkallar ditt samtycke (om ditt samtycke var grunden till behandlingen)

    - Du vill inte fÄ direkt marknadsföring,

    - Informationen verkar vara felaktig, eller

    - Informationen Àr inte lÀngre nödvÀndig för att uppfylla syftet som det blev insamlat till,

    - Informationen behandlas olagligt.

      10. KlagomÄl

      Om du vill klaga pÄ behandlingen av din personliga information, kontakta oss via e-mail, telefon eller brev enligt ovan. Du kan ocksÄ kontakta Datainspektionen, Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 KÞbenhavn K.

      11. Nyhetsbrev

      Om du inte lÀngre vill ha nyhetsbrev frÄn Envii, vÀnligen klicka pÄ unsubscribe lÀnken, som ingÄr i alla mail som vi skickar.