Sekretess- och cookiepolicy

 

Vad är coockies?

Cookies är små textfiler som lagras på din dator, smartphone eller surfplatta första gången du besöker en webbsida så att den kan känna igen din enhet nästa gång du besöker webbsidan.

Det finns två typer av cookies:

1. Sessionscookies raderas så fort du lämnar en webbsida.

2. Permanenta cookies sparas på din dator, smartphone eller surfplatta med ett förutbestämt utgångsdatum.

Cookies utgör inte ett hot mot din dator, smartphone eller surfplatta (till exempel i form av virus) och cookies kan inte komma åt programmen på din dator.

Användning av cookies

Endast Envii ApS använder den samlade informationen. Tredje part (tekniska partners) har tillgång till informationen i den utsträckning som är nödvändig för att driva tjänsten.

Vi använder cookies till::

- Förbättra webbplatsen och utnyttja webbplatsens tjänster fullt ut

- Igenkänna användare från gång till gång

- Mäta trafik och försäljning på envii.com

- Analysera utbud, service etc.

- Reklam

- Användarinställningar

- Sociala medier

Om du inte vill acceptera cookies kan du ställa in din webbläsare för att automatiskt avvisa cookies eller ge dig notiser när en webbplats begär att lagra cookies. Se nedan hur du raderar cookies.

Hur man undviker cookies

Om du inte vill tillåta cookies kan du avvisa dem genom att ändra relevanta inställningar i din webbläsare. Om du inte vill ta emot cookies från envii.com kan du välja bort cookies från de flesta nya webbläsare.

 

Följande cookies används på envii.com:

 

Sekretesspolicy

Vi är engagerade i att skydda våra kunders integritet och säkerhet och de som besöker vår webbplats. Vi är alla kunder själva, så vi vet hur viktigt det är att hålla informationen i säkerhet. På den här sidan hittar du information om vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den.

1. Vem ansvarar för dina upplysningar?

Ansvarig för att behandla din personliga information:

Envii ApS
Ryesgade 19A
2200 Köpenhamn N

CVR.no. 27981135

Kontakta vår kundservice här.

2. Vad används dina upplysningar till?

Vi behandlar din personliga information för följande ändamål:

- Leverans av avtalade tjänster och varor.

- Att kommunicera med dig i samband med leveransen av våra tjänster.

- Individuell marknadsföring: Leverera skräddarsydda erbjudanden och tjänster utifrån dina personliga behov och önskemål.

- Studier, statistik och analyser för att förbättra våra produkter och tjänster..

- I samband med eventuella rättsliga påståenden

- Observera att utlämnande av personuppgifter kan vara ett avtalsenligt krav. I dessa situationer kommer vi att erbjuda dig våra produkter och tjänster om du inte ger oss nödvändig information.

3. Vilken information samlar vi in om dig?

Vi behandlar endast information om dig för de ändamål som nämns i punkt 2.

Omfattningen av den information som behandlas kommer att begränsas till vad som är nödvändigt för att uppnå detta syfte.

Vi samlar in följande kategorier av information om dig:

Allmän information:

- Allmän kontaktinformation (t.ex. namn, e-mail, telefonnummer och adress)

- Kön och ålder

- Bilder

- Geografisk plats

- Betalningsinformation

- Köphistorik

- Cookie-information

- IP-addres

- Information som ges i samband med eventuella klagomål

4. Hur samlar vi in data om dig?

De uppgifter vi behandlar om dig kommer vanligtvis att samlas in direkt från dig. Vi kan behandla information om dig som samlats in från tredje part, till exempel:

- Online källor som sociala medier (t.ex. Instagram och Facebook)

- Våra partners.

- Om vi behandlar information om dig som samlats in från tredje part, skickar vi ett meddelande som innehåller kontaktuppgifter för den registeransvarige, syftet med behandlingen, den rättsliga grunden, de berörda kategorierna av personuppgifter etc.

5. På vilken grund behandlar vi dina personuppgifter?

Vår behandling av personuppgifter bygger alltid på en rättslig grund. Vi kan behandla din personliga information på följande sätt:

- Ditt uttryckliga samtycke

- Behandlingen är nödvändig för att uppfylla ett avtal som du är part i eller att vidta åtgärder som vidtas på din förfrågan före ingåendet av ett avtal.

- Behandlingen är nödvändig för att uppfylla en juridisk skyldighet som Envii ApS ålägger.

- Behandlingen är nödvändig för Envii ApS eller en tredje part för att driva ett legitimt intresse. Legitima intressen kan vara:

- Kontinuerlig förbättring av produkter, tjänster, shoppingupplevelser och teknik.

- Att kommunicera med dig enligt dina önskemål.

6. Vem kan vi dela din information med?

Vi kan dela information om dig med:

- Våra leverantörer.

- Våra partners och internt i företaget.

- Analys- och segmenteringsplattformar som Google Analytics eller Facebook Business Manager.

- Offentliga myndigheter om det krävs enligt lag.

- Varningsregister som identifierar riskabla transaktioner i syfte att bekämpa (organiserat) onlinebedrägerier.

- Om vi delar information om dig med tredje part för marknadsföringsändamål, delar vi bara den allmänna informationen du har angett på din profil på envii.com.

7. Hur länge kommer vi att behålla informationen om dig?

Envii ApS raderar fortlöpande information om inaktiva kunder och lagrar endast din information om de är nödvändiga för att uppfylla det syfte som de ursprungligen samlades in.

8. Vilka säkerhetsåtgärder har vi vidtagit?

På Envii ApS gör vi vårt bästa för att skydda din personliga information. Vi skyddar dina personuppgifter genom tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dem mot obehörig åtkomst, manipulation, förstörelse och borttagning eller förlust av information.

9. Vilka rättigheter har du?

Som kund hos Envii ApS har du frihet att utöva följande rättigheter:

- Få insikt i din information på envii.com och få informationen redigerad

- Ta bort din information

- Dataportabilitet, dvs du har rätt att på begäran få den information du har lämnat till Envii ApS i ett strukturerat, vanligt och maskinläsbart format

- Möjlighet att återkalla ditt samtycke

- Utövandet av dina rättigheter kan vara föremål för villkor och begränsningar och kommer i hög grad att bero på den specifika behandlingssituationen.

- Som kund hos Envii ApS kan du när som helst ha rätt att inspektera och korrigera din information och att återkalla ditt samtycke till behandlingen av dina personuppgifter. Du begär när som helst att dina personuppgifter på Envii ApS raderas. Din information kommer att raderas på din förfrågan om något av följande kriterier gäller:

- Du återkallar ditt samtycke (om ditt samtycke var grunden till behandlingen)

- Du vill inte få direkt marknadsföring,

- Informationen verkar vara felaktig, eller

- Informationen är inte längre nödvändig för att uppfylla syftet som det blev insamlat till,

- Informationen behandlas olagligt.

10. Klagomål

Om du vill klaga på behandlingen av din personliga information, kontakta oss via e-mail, telefon eller brev enligt ovan. Du kan också kontakta Datainspektionen, Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

11. Nyhetsbrev

Om du inte längre vill ha nyhetsbrev från Envii, vänligen klicka på unsubscribe länken, som ingår i alla mail som vi skickar.