Privatliv og cookies

 

Hvad er cookies?

Cookies er sm√• tekstfiler, der gemmes p√• din computer, smartphone eller tablet f√łrste gang du bes√łger en webside, s√• den kan genkende din enhed n√¶ste gang, du bes√łger websiden.

Der findes to typer cookies:

1. Sessionscookies der slettes, så snart du forlader en webside.

2. Permanente cookies der gemmes p√• din computer, smartphone eller tablet med en forudbestemt udl√łbsdato.

Cookies udg√łr ikke en trussel mod din computer, smartphone eller tablet (f. eks. i form af virus), og cookies kan ikke f√• adgang til programmerne p√• din computer.

Brug af cookies

Kun Envii ApS bruger de indsamlede oplysninger. Tredjeparter (tekniske partnere) har adgang til oplysningerne i det omfang, det er n√łdvendigt for at drive tjenesten.

Vi bruger cookies til at:

- Forbedre webstedet og sikre fuld udnyttelse af webstedets tjenester

- Genkende brugere fra gang til gang

- Måle trafik og salg på envii.com

- Analysere udbud, service osv.

- Reklame

- Brugerpræferencer

- Sociale netværk

Hvis du ikke √łnsker at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller give dig besked, n√•r et website anmoder om at gemme cookies. Se nedenfor, hvordan du sletter cookies.

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke vil tillade cookies, kan du afvise dem ved at √¶ndre de relevante indstillinger i din browser. Hvis du ikke √łnsker at modtage cookies fra envii.com, kan du frav√¶lge cookies fra de fleste nye browsere.

 

F√łlgende cookies bruges p√• envii.com:

 

Privatlivspolitik

Vi er forpligtede til at beskytte privatlivets fred og sikkerheden for vores kunder og dem, der bes√łger vores websted. Vi er alle kunder selv, s√• vi ved, hvor vigtigt det er at holde de oplysninger, vi har, sikre. P√• denne side finder du oplysninger om, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvorfor vi indsamler dem.

1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?

Ansvarlig for behandling af dine personoplysninger:

Envii ApS
Ryesgade 19A
2200 Copenhagen N

CVR.no. 27981135

Kontakt vores kundeserviceteam her

2. Hvad bruges dine oplysninger til?

Vi behandler dine personoplysninger til f√łlgende form√•l:

- Levering af aftalte serviceydelser og varer.

- Til at kommunikere med dig i forbindelse med levering af vores serviceydelser.

- Individuel markedsf√łring: levering af skr√¶ddersyede tilbud og serviceydelser baseret p√• dine personlige behov og √łnsker.

- Unders√łgelser, statistikker og analyser for at forbedre vores produkter og serviceydelser.

- I forbindelse med mulige retskrav

- Bem√¶rk venligst at videregivelse af personoplysninger kan v√¶re et kontraktligt krav. I disse situationer vil vi tilbyde dig vores produkter og serviceydelser, medmindre du giver os de n√łdvendige oplysninger.

3. Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

Vi behandler kun oplysninger om dig til de formål, der er nævnt i punkt 2.

Omfanget af de oplysninger, der behandles, vil v√¶re begr√¶nset til, hvad der er n√łdvendigt for at n√• dette form√•l.

Vi indsamler f√łlgende kategorier af oplysninger om dig:

Generelle oplysninger:

- Generelle kontaktoplysninger (f. eks. navn, e-mail, telefonnummer og adresse)

- K√łn og alder

- Billeder

- Geografisk placering

- Betalingsoplysninger

- K√łbshistorik

- Cookieoplysninger

- IP-addresse

- Oplysninger der gives i forbindelse med en eventuel klage

4. Hvordan indsamler vi data om dig?

De data, vi behandler om dig, vil oftest blive indsamlet direkte fra dig. Vi kan behandle oplysninger om dig indsamlet fra tredjeparter, såsom:

- Onlinekilder som f.eks. sociale medier (f.eks. Instagram og Facebook)

- Vores partnere.

- Hvis vi behandler oplysninger om dig, der er indsamlet fra tredjeparter, sender vi dig en meddelelse herom, der indeholder den dataansvarliges kontaktoplysninger, form√•lene med behandlingen, retsgrundlaget, de ber√łrte kategorier af personoplysninger osv.

5. På hvilket grundlag behandler vi dine personlige oplysninger?

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret p√• et retsgrundlag. Vi kan behandle dine personoplysninger p√• f√łlgende grundlag:

- Dit udtrykkelige samtykke.

- Behandlingen er n√łdvendig for at opfylde en aftale, som du er part i, eller for at gennemf√łre foranstaltninger, der er truffet p√• din anmodning forud for indg√•elsen af en aftale.

- Behandlingen er n√łdvendig for at opfylde en juridisk forpligtelse, der p√•l√¶gges Envii ApS.

- Behandlingen er n√łdvendig for, at Envii ApS eller tredjemand kan forf√łlge en legitim interesse. Legitime interesser kan v√¶re:

- L√łbende forbedring af produkter, serviceydelser, shoppingoplevelser og teknologier.

- Til at kommunikere med dig i overensstemmelse med dine præferencer.

6. Hvem kan vi dele dine oplysninger med?

Vi kan dele oplysninger om dig med:

- Vores leverand√łrer.

- Vores partnere og internt i virksomheden.

- Analyse- og segmenteringsplatforme som f.eks. Google Analytics eller Facebook Business Manager.

- Offentlige myndigheder, hvis loven kræver det.

- Advarselsregistreringer der identificerer risikable transaktioner med det formål at bekæmpe (organiseret) onlinesvindel.

- Hvis vi deler oplysninger om dig med tredjeparter i markedsf√łrings√łjemed, vil vi kun dele de almindelige oplysninger, du har indtastet p√• din profil p√• envii.com.

8. Hvor længe vil vi opbevare dine oplysninger?

Envii ApS sletter l√łbende oplysninger om inaktive kunder og opbevarer kun dine oplysninger, hvis de er n√łdvendige for at opfylde det form√•l, hvortil de oprindeligt blev indsamlet.

9. Hvilke sikkerhedsforanstaltninger har vi truffet?

Hos Envii ApS g√łr vi vores bedste for at beskytte dine personoplysninger. Vi sikrer dine personoplysninger gennem tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger med henblik p√• at beskytte dem mod uautoriseret adgang, manipulation, tilintetg√łrelse og sletning eller tab af oplysninger.

10. Hvilke rettigheder har du?

Som kunde hos Envii ApS har du frihed til at ud√łve f√łlgende rettigheder:

- At få indsigt i dine oplysninger på envii.com og at få oplysningerne redigeret

- At få dine oplysninger slettet

- Dataportabilitet, dvs., at du efter anmodning har ret til at modtage de oplysninger, du har givet til Envii ApS, i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format

- Mulighed for at trække dit samtykke tilbage

- Ud√łvelsen af dine rettigheder kan v√¶re underlagt betingelser og begr√¶nsninger og vil afh√¶nge meget af den specifikke behandlingssituation.

- Som kunde hos Envii ApS kan du til enhver tid ret til at inspicere og rette dine oplysninger og til at tr√¶kke dit samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage. Du til enhver tid anmode om, at dine personlige oplysninger hos Envii ApS bliver slettet. Dine oplysninger vil blive slettet p√• din anmodning, hvis et af f√łlgende kriterier g√łr sig g√¶ldende:

- Du trækker dit samtykke tilbage (hvis dit samtykke dannede grundlaget for behandlingen),

- Du √łnsker ikke at modtage direkte markedsf√łring,

- Oplysningerne synes at være ukorrekte, eller

- Oplysningerne er ikke l√¶ngere n√łdvendige for at opfylde det form√•l, som de blev indsamlet til,

- Oplysningerne behandles ulovligt.

11. Klager

Hvis du √łnsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, bedes du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet ovenfor. Du kan ogs√• kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 K√łbenhavn K.

12. Nyhedsbreve

Hvis du ikke l√¶ngere √łnsker at modtage nyhedsbreve fra Envii, klik venligst p√• unsubscribe linket, som er inkluderet i alle emails vi sender.