Privatliv og cookies

 

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer, smartphone eller tablet første gang du besøger en webside, så den kan genkende din enhed næste gang, du besøger websiden.

Der findes to typer cookies:

1. Sessionscookies der slettes, så snart du forlader en webside.

2. Permanente cookies der gemmes på din computer, smartphone eller tablet med en forudbestemt udløbsdato.

Cookies udgør ikke en trussel mod din computer, smartphone eller tablet (f. eks. i form af virus), og cookies kan ikke få adgang til programmerne på din computer.

Brug af cookies

Kun Envii ApS bruger de indsamlede oplysninger. Tredjeparter (tekniske partnere) har adgang til oplysningerne i det omfang, det er nødvendigt for at drive tjenesten.

Vi bruger cookies til at:

- Forbedre webstedet og sikre fuld udnyttelse af webstedets tjenester

- Genkende brugere fra gang til gang

- Måle trafik og salg på envii.com

- Analysere udbud, service osv.

- Reklame

- Brugerpræferencer

- Sociale netværk

Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller give dig besked, når et website anmoder om at gemme cookies. Se nedenfor, hvordan du sletter cookies.

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke vil tillade cookies, kan du afvise dem ved at ændre de relevante indstillinger i din browser. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies fra envii.com, kan du fravælge cookies fra de fleste nye browsere.

 

Følgende cookies bruges på envii.com:

 

Privatlivspolitik

Vi er forpligtede til at beskytte privatlivets fred og sikkerheden for vores kunder og dem, der besøger vores websted. Vi er alle kunder selv, så vi ved, hvor vigtigt det er at holde de oplysninger, vi har, sikre. På denne side finder du oplysninger om, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvorfor vi indsamler dem.

1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?

Ansvarlig for behandling af dine personoplysninger:

Envii ApS
Ryesgade 19A
2200 Copenhagen N

CVR.no. 27981135

Kontakt vores kundeserviceteam her

2. Hvad bruges dine oplysninger til?

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

- Levering af aftalte serviceydelser og varer.

- Til at kommunikere med dig i forbindelse med levering af vores serviceydelser.

- Individuel markedsføring: levering af skræddersyede tilbud og serviceydelser baseret på dine personlige behov og ønsker.

- Undersøgelser, statistikker og analyser for at forbedre vores produkter og serviceydelser.

- I forbindelse med mulige retskrav

- Bemærk venligst at videregivelse af personoplysninger kan være et kontraktligt krav. I disse situationer vil vi tilbyde dig vores produkter og serviceydelser, medmindre du giver os de nødvendige oplysninger.

3. Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

Vi behandler kun oplysninger om dig til de formål, der er nævnt i punkt 2.

Omfanget af de oplysninger, der behandles, vil være begrænset til, hvad der er nødvendigt for at nå dette formål.

Vi indsamler følgende kategorier af oplysninger om dig:

Generelle oplysninger:

- Generelle kontaktoplysninger (f. eks. navn, e-mail, telefonnummer og adresse)

- Køn og alder

- Billeder

- Geografisk placering

- Betalingsoplysninger

- Købshistorik

- Cookieoplysninger

- IP-addresse

- Oplysninger der gives i forbindelse med en eventuel klage

4. Hvordan indsamler vi data om dig?

De data, vi behandler om dig, vil oftest blive indsamlet direkte fra dig. Vi kan behandle oplysninger om dig indsamlet fra tredjeparter, såsom:

- Onlinekilder som f.eks. sociale medier (f.eks. Instagram og Facebook)

- Vores partnere.

- Hvis vi behandler oplysninger om dig, der er indsamlet fra tredjeparter, sender vi dig en meddelelse herom, der indeholder den dataansvarliges kontaktoplysninger, formålene med behandlingen, retsgrundlaget, de berørte kategorier af personoplysninger osv.

5. På hvilket grundlag behandler vi dine personlige oplysninger?

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et retsgrundlag. Vi kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

- Dit udtrykkelige samtykke.

- Behandlingen er nødvendig for at opfylde en aftale, som du er part i, eller for at gennemføre foranstaltninger, der er truffet på din anmodning forud for indgåelsen af en aftale.

- Behandlingen er nødvendig for at opfylde en juridisk forpligtelse, der pålægges Envii ApS.

- Behandlingen er nødvendig for, at Envii ApS eller tredjemand kan forfølge en legitim interesse. Legitime interesser kan være:

- Løbende forbedring af produkter, serviceydelser, shoppingoplevelser og teknologier.

- Til at kommunikere med dig i overensstemmelse med dine præferencer.

6. Hvem kan vi dele dine oplysninger med?

Vi kan dele oplysninger om dig med:

- Vores leverandører.

- Vores partnere og internt i virksomheden.

- Analyse- og segmenteringsplatforme som f.eks. Google Analytics eller Facebook Business Manager.

- Offentlige myndigheder, hvis loven kræver det.

- Advarselsregistreringer der identificerer risikable transaktioner med det formål at bekæmpe (organiseret) onlinesvindel.

- Hvis vi deler oplysninger om dig med tredjeparter i markedsføringsøjemed, vil vi kun dele de almindelige oplysninger, du har indtastet på din profil på envii.com.

8. Hvor længe vil vi opbevare dine oplysninger?

Envii ApS sletter løbende oplysninger om inaktive kunder og opbevarer kun dine oplysninger, hvis de er nødvendige for at opfylde det formål, hvortil de oprindeligt blev indsamlet.

9. Hvilke sikkerhedsforanstaltninger har vi truffet?

Hos Envii ApS gør vi vores bedste for at beskytte dine personoplysninger. Vi sikrer dine personoplysninger gennem tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger med henblik på at beskytte dem mod uautoriseret adgang, manipulation, tilintetgørelse og sletning eller tab af oplysninger.

10. Hvilke rettigheder har du?

Som kunde hos Envii ApS har du frihed til at udøve følgende rettigheder:

- At få indsigt i dine oplysninger på envii.com og at få oplysningerne redigeret

- At få dine oplysninger slettet

- Dataportabilitet, dvs., at du efter anmodning har ret til at modtage de oplysninger, du har givet til Envii ApS, i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format

- Mulighed for at trække dit samtykke tilbage

- Udøvelsen af dine rettigheder kan være underlagt betingelser og begrænsninger og vil afhænge meget af den specifikke behandlingssituation.

- Som kunde hos Envii ApS kan du til enhver tid ret til at inspicere og rette dine oplysninger og til at trække dit samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage. Du til enhver tid anmode om, at dine personlige oplysninger hos Envii ApS bliver slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, hvis et af følgende kriterier gør sig gældende:

- Du trækker dit samtykke tilbage (hvis dit samtykke dannede grundlaget for behandlingen),

- Du ønsker ikke at modtage direkte markedsføring,

- Oplysningerne synes at være ukorrekte, eller

- Oplysningerne er ikke længere nødvendige for at opfylde det formål, som de blev indsamlet til,

- Oplysningerne behandles ulovligt.

11. Klager

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, bedes du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

12. Nyhedsbreve

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra Envii, klik venligst på unsubscribe linket, som er inkluderet i alle emails vi sender.